Деси Цонева, дъщерята на покойния журналист от БНТ Митко Цонев, твърдо е

...
Деси Цонева, дъщерята на покойния журналист от БНТ Митко Цонев, твърдо е
Коментари Харесай

Деси Цонева на нож с бившия заради детето

Деси Цонева, дъщерята на починалия публицист от Българска национална телевизия Митко Цонев, твърдо е решила да продължи по стъпките на татко си. В момента тя е измежду колоритните участници във ВИП тима на Хелс Китчън.

" Докато съм във формата, не мога да вземам участие на други места. Още преди да вляза в него обаче, бях почнала диалози за една друга по-малка частна телевизия за лично предаване. Нещата бяха напреднали, само че краткотрайно ги стопирахме. Повече нищо не мога да кажа, освен че авторското ми предаване ще е кулинарно “, споделя Деси пред " Галерия ", която в " Кухнята на пъкъла “ се усеща в свои води.

" Предаването е много занимателно. Въпреки че на екран наподобява, че всичко е смешка, в действителност си е съществено готвене. Това че сме ВИП не пречи на началник Ангелов да ни вика. Той с всички се държи по този начин, само че тези моменти след монтажа не ги демонстрират по малкия екран. Това, което вършим, докато снимаме, е доста по-сложно и тежко. Ние гоним време, а конкуренцията е доста огромна, защото въпреки всичко сме тим, в който множеството не са експерти. Къци Вапцаров и Роксана да вземем за пример въобще не могат да готвят. Нека да не ми се сърдят. Като цяло в тима сме интелигентни хора и се разбираме добре помежду си, пък и няма какво да разделяме, защото не се борим за награди, това е единствено изява. Докато професионалните готвачи на сините и алените всеки ден се занимават с това “, открехва за малко вратата на предаването ВИП участничката.

За Деси готвенето е пристрастеност. Първата рецепта, която направила, била чорба от тиквички, която баба й Цветана й продиктувала по телефона.

Днес тя е щастлива с втория си брачен партньор Явор Стефанов, който е предприемач. Синът й от първия брак с Янчо Таков-младши, е 7-и клас и учи в Италианския колеж в " Горна баня “. С татко му Деси е в неприятни връзки. Гледа детето сама и той няма никакъв ангажимент към него. Не поддържали никаква връзка.

Нито издръжки плащал, нито се грижил за него, а от горната страна на това не ги пускал да пътуват в чужбина. Детето също страдало от тази обстановка, само че даже опитите му да организира диалог с татко си, не дали сполучлив резултат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР